Budišov "B" - Slavkov 2:4

08.04.2017 15:30

Budišov "B" - Slavkov 2:4 (1:1)

Sestava Slavkova: Novák (46´ Gavenda) - Kapitán - Grigoriadis (46´ Tichý), Kvarčák, Marek - Pavelek, Muroň, Najser, Kubín - Ulrich, Cahel

           

                Vyrovnané utkání rozhodl Slavkov větší kvalitou v zakončení. Do vedení se Slavkov dostal v 7 minutě, kdy Marek centroval míč z půlky a ten přeletěl i chybujícího brankáře 0:1. Domácí vyrovnali v 25´ kdy Slavkovská obrana nezareagovala na rychlý dlouhý aut a po centru již neměl skórující útočník problém dopravit míč do branky 1:1. Zbytek poločasu přineslo převážně nakopávanou hru, s které se moc šancí neurodilo. Výjimkou byla tutovka Kubína po standartní situaci. Po souboji ve vápně se k němu odrazil míč, ale ze sedmi metrů našel pouze připraveného brankáře. Na druhé straně utekl hostům domácí útočník, před vápnem jej srazil Novák. Rozhodčí k údivu všech otočil faul v neprospěch domácích. Bohužel náš brankář se při tomto zákroku zranil a na druhý poločas jej nahradil Ulrich.

                Druhý poločas začali domácí bezzubým tlakem, který se roztříštil o fungující obranu řízenou Kapitánem. Naopak Slavkov byl mnohem nebezpečnější. Do vedení se dostal po rohu Najsera, na který si naskočil nehlídaný Kvarčák. 1:2. O chvíli později se situace opakovala, tentokrát však Kubín netrefil branku. Domácím se podařilo vyrovnat, po nedorozumění Kvarčáka s Kapitánem. Kdy chybu využil skórující Chreno. V 72´ se Slavkov opět dostal do vedení, Kapitán našel rozběhnutého Cahela a ten z dvaceti metrů prostřelil brankáře. 2:3. Zvýšit mohl Gavenda po akci Pavelka, ale trestuhodně z 11 metrů přestřelil. O definitivu se postaral Najser, který ze 40 metrů přehodil domácího gólmana a definitivně rozhodl. 2:4.