Slavkov - Karlovice 6:2

21.08.2016 17:00

Slavkov - Karlovice 6:2 (3:2)

Sestava Slavkova: Machel - Marek, Klement, Obludník, Hruška - Schneider (46´ Gloga), Borunský, Král, Nevlud - Dietrich (84´ Baláž), Pavelek (63´ Kubín)

        Horký postupový aspirant ze Slavkova schytal hned v 1. minutě nečekaný políček, když hrubě chyboval Obludník a kanonýr Holčák chytře přehodil gólmana Machela – 0:1. Domácí borce to naštěstí nevykolejilo. Zaslouženého vyrovnání docílili v 10. minutě. Marek uviděl ve vápně Pavelka, který si míč šikovně zpracoval hrudníkem a pak ho z otočky poslal za záda brankáře Beleje – 1:1. Onderkovi chlapci však stále neměli dost. Po čtvrthodině hry si Dietrich naběhl na časovaný pas Obludníka a následně vybídl ke skórování Nevluda – 2:1. Uběhlo pouze pár vteřin, když Nevlud znovu převzal balon od Dietricha a po odvážném průniku vymetl šibenici – 3:1. Poté ovšem Slavkov zvolnil, což Karlovice ztrestaly. Sedm minut před přestávkou nasadil Holčák jesličky Hruškovi a svůj nádherný lob nasměroval do víka – 3:2.

        Ve druhé půli nejprve zavraždil stoprocentní tutovku Pavelek a na opačné straně zpytoval svědomí Bačovský. Domácí se uklidnili až v 71. minutě. Po akci Dietricha se balon odrazil na hranici šestnáctky, kde se do něj opřel Král a s přispěním tyče zvýšil na 4:2. Závěr zápasu už Slavkovští proměnili ve svou exhibici. V 78. minutě perfektně zakombinovali Král s Dietrichem a posledně jmenovaný napnul síť – 5:2. O čtyři minuty později navíc Nevlud zúročil výtečnou práci Krále s Dietrichem a zkompletoval hattrick – 6:2.