Slavkov - Kylešovice 2:1

16.04.2017 16:00

Slavkov - Kylešovice 2:1 (2:0)

Sestava Slavkova: Machel - Marek (78´Rubý), Obludník, Dietrich, Hruška - Borunský, Hendrych (61´ Pavelek), Král, Nevlud (55´ Cahel) - Grajciar (55´ Schneider), Lazecký (75´ Baláž)

   

        Fotbalisté Slavkova proti nadšeně bojujícím Kylešovicím utrpěli vítězství, když podali velice bezkrevný výkon. Zpočátku jim přitom všechno hrálo do karet. Po hlavičce domácího Nevluda a ruce Pechníka se totiž pískala penalta. K míči se postavil Dietrich, jehož střelu gólman Šupola vystihl, dorážku Dietricha zabrzdilo břevno a pokus dobíhajícího Borunského letěl těsně nad hostující kasu. Kylešovice odpověděly příležitostí Pekárka, který měl také zamlžená mířidla. Na opačné straně Borunský krásně uvolnil Obludníka, ten ovšem při zakončení selhal a navíc si poranil patu. Mnohem lépe si počínal v 19. minutě Lazecký, když se po rohu Krále prodral k odraženému míči a propálil vše, co mu stálo v cestě – 1:0. Hosté ovšem rozhodně nerezignovali. O pouhých sedm minut později si Dean Gračanin naběhl na pas Marečka a Slavkov zachránila tyčka. Domácí se vzpamatovali až těsně před odchodem do šaten. Hendrych zkusil štěstí z rohu šestnáctky a Šupola neměl na jeho křížnou ránu nárok – 2:0.

          Po přestávce už toho favorit moc nevymyslel. S výjimkou Lazeckého střelecky mlčel. Kylešovice naopak překypovaly aktivitou, jenže nepříznivý stav dokázaly pouze korigovat. V 79. minutě hrubě chyboval Borunský a Dean Gračanin nádherně vymetl růžek slavkovské svatyně – 2:1.