Slavkov - Velké Hoštice 5:0

04.06.2017 17:00

Slavkov - Velké Hoštice 5:0 (3:0)

Sestava Slavkova: Machel - Marek (63´ Rubý), Obludník, Klement, Hruška - Schneider, Hendrych, Král, Nevlud (60´ Borunský) - Gloga, Grajciar (54´ Baláž)

 

        Slavkov se rehabilitoval za předešlý výpadek ve Světlé Hoře, když zničil odevzdaného soupeře z Velkých Hoštic. Hosté klidně mohli odjet s dvouciferným přídělem, když od začátku čelili spršce střel domácích. Nejčastěji pálili Nevlud Králem, přičemž právě druhý jmenovaný ve 20. minutě rozepsal gólový účet zápasu střelou z 20 metrů – 1:0. O tři minuty později předal Grajciar balon Nevludovi, který uviděl ve vápně nikým nepokrytého Schneidera a ten trkl míč hlavou k tyči – 2:0. Agilní Nevlud se pak probil do dvou tutových šancí, ale favorit se potřetí dočkal až krátce před přestávkou. Grajciar uvolnil Nevluda, jehož ostrý centr zužitkoval Gloga – 3:0.

        V 54. minutě už se u domácího týmu rozsvítila čtyřka, když se po rohu Krále položil do voleje Obludník a brankář Vitásek se po balonu natahoval marně – 4:0. Velké Hoštice pak přežily vyložené šance Schneidera, Borunského anebo Hendrycha, aby naposledy inkasovaly v 74. minutě. Gloga Králem totálně rozebrali jejich defenzivu a Schneider měl značně usnadněnou úlohu – 5:0.