Slavkov - Mokré Lazce 3:1

05.11.2017 14:00

Sestava Slavkova: Šupola – Pechník, Obludník, Dietrich, Gloga – Nevlud (46´ Hruška), Král, Hendrych, Schneider – Marek (76´ Klement), Lazecký (66´ Cahel)

        Slavkov i popáté v sezoně na svém stadionu zvítězil. Základní stavební kámen dalšího tříbodového úspěchu položil hned ve 3. minutě. Dietrich oslovil nádherným pasem rozběhnutého Nevluda, který krásně přehodil brankáře Nykše – 1:0. Domácí stoper Dietrich měl prsty i ve druhém gólu. Vyhrál totiž důležitý vzdušný souboj, po němž posunul Marek balon Lazeckému a ten nasadil Nykšovi potupné jesličky – 2:0. Slavkovské fanoušky poté znovu roztleskal Nevlud, jehož pohotový volej se o pár čísel nevešel mezi tři tyče. O necelou čtvrthodinku později se řítil sám na Nykše čerstvý třicátník Král, celou akci ještě vyšperkoval nezištnou přihrávkou na Lazeckého, jenže mával se dost sporný ofsajd a tak gól nebyl uznán.

        Po přestávce Mokré Lazce trošku ožily, ale Pavel Galvas pálil pouze slepými náboji, takže se přihlásili o slovo domácí borci. V 56. minutě hostující Exner nechtěně namazal Pechníkovi, před nímž se rozestoupila obrana, a slavkovský zadák zamířil krásně k tyči – 3:0. Mokré Lazce totálně rezignovaly, ale Schneider, Marek, Hendrych a především Gloga stoprocentní příležitosti zazdili. Hosté toto využili alespoň ke snížení nepříznivého skóre, když Novák těžil z dobré práce Exnera, čímž připravil gólmana Šupolu o čisté konto – 3:1.