Deštné - Slavkov 1:8

27.09.2015 11:37

Deštné - Slavkov 1:8 (0:1)

Sestava Slavkova: Novák - Kapitán, Mýlek (68´ Grigoriadis), Kovalčík, Ruso, Pavelek (70´ Muroň), Javorský( 72´Kovalčík) , Marek, Mičker - Gavenda, Ulrich(72´ Pastor)

        Slavkovské béčko se až do 60 minuty trápilo s bránící Deštnou. Pak se však díky zvládnutým standartním situacím rozstřílelo a zaslouženě vyhrálo.

Slavkov držel celý zápas mírnou převahu, ale gólově se dlouho nedokázal prosadit, Nejdřív Ulrich prověřil tvrdou ranou brankáře, ale ten byl na místě. Posléze se neprosadil dvakrát Javorský a tak vedení přinesl až roh Ulricha, který zakončil přesnou hlavičkou Kovalčík. 0:1.

        Do druhého poločasu vstoupil Slavkov velmi špatně, hosté měli dvě šance, a když v 55´ zbytečně v rohu vápna fauloval Kovalčík, bylo z penalty vyrovnáno. 1:1. Naštěstí tento gól naše hráče probudil. Už o dvě minuty později se po rohu Marka prosadil hlavou Ulrich 1:2. V 63 ´ využil nedorozumění v domácí obraně Javorský, který skóroval do prázdně branky. A když o minutu později našel Kovalčík zpětnou přihrávkou Gavendu a ten zamířil přesně k tyči, bylo o výsledku rozhodnuto. 1:4. Po dalším rohu a následném zmatku se prosadil svým druhým zásahem Kovalčík. V 73´ napřáhl Gavenda z 30 metrů a míč skončil za povyběhnutým brankářem 1:6.

V 75´ se ze samostatného nájezdu prosadil Marek , když obešel i gólmana. A tečku za utkáním dal po centru Kovalčíka hlavou Gavenda 1:8.