Kobeřice - Slavkov 4:0

31.05.2018 08:29

Kobeřice - Slavkov 4:0 (3:0)

Sestava Slavkova: Holuša – Hruška, Pechník, Klement, Gloga – Král, Hendrych, Borunský (56´ Nevlud), Schneider (46´ Marek) – Cahel, Rubý

 

        Fotbalisté Slavkova živili v Kobeřicích bodové naděje pouze pár vteřin. Hned ve 2. minutě totiž fatálně podklouzl na balonu hostující zadák Gloga, Šimeček pohotově nabil Kubnému, který nadvakrát překonal gólmana Holušu – 1:0. Vyrovnání viselo ve vzduchu po akci Krále se Schneiderem, jenže Dietrich pálil z výhodné pozice kousek vedle. Udeřilo tedy na opačné straně, když znovu hrubě chyboval Gloga, jehož připravil o míč Oberherr a Šimeček si se sólovým nájezdem poradil na podtrženou jedničku – 2:0. Za Slavkov se snažil reagovat Schneider, jenže společně s brankářem Štencelem přehodil i břevno. Domácí potěšili své fanoušky při slibném přečíslení Mezery s Oberherrem, ale Holuša předvedl vynikající zákrok. Potřetí se tedy Kobeřice radovaly až ve 31. minutě, konkrétně zásluhou rychlonohého Šimečka – 3:0. Těsně před přestávkou se hosté hněvali na rozhodčího Vidličku, protože domácím odpustil penaltu za jasný faul Schreiera na pronikajícího Krále.

        Ve druhém poločase už borci ze Slavkova rezignovali. Šimeček ještě při tutovce selhal, jenže pak si René Wirth počíhal na přetažený roh Kubného a pěkným volejem zvýšil na 4:0. Další obrovské šance Kobeřic se zalekl Robin Wirth, takže se přihlásili o slovo hosté. V 67. Minutě vyslal Král kupředu Dietricha, který si vylámal zuby na Štencelovi. Nekoncentrovanost kobeřické defenzivy mohl vzápětí potrestat Nevlud, ale po ideálním pasu Hendrycha pohořel na spolehlivém Štencelovi. Závěr opět patřil favoritovi, když nejprve Šimeček odmítl hattrick, aby se poté opakovaně drbal za ušima dorostenec Švančar. Slavkovští se přesto vraceli z Kobeřic jako spráskaní psi.