Moravice - Slavkov 2:3

10.10.2015 15:00

Moravice - Slavkov 2:3 (0:1)

Sestava Slavkova: Novák - Kapitán - Ruso, Kovalčík, Marek - Pavelek, Klement, Javorský, Mičker - Gavenda (18´Grajciar), Cahel (55´ Ulrich)

 

            V nepřízni počasí a na velmi špatném terénu, byl od začátku vidět spíše boj než fotbal. V první šanci se objevil po centru Mičkera a následném odraženém míči Gavenda, ale volejem pouze vyprášil "betony" brankáře. Skóre se tak měnilo až ve 12´. Kovalčík vyslal pas na rozběhnutého Gavendu, brankář ač měl k míči blíž tak se našeho útočníka zlekl, a ten již neměl problém do prázdné branky skórovat. 0:1. Ve zbývající části prvního poločasu se hráči převážně kopali a hádali s tragickým rozhodčím. Za Slavkov mohl dvakrát zvýšit vedení Cahel, ale bohužel obě šance zbrkle zahodil.

            Do druhého poločasu vstoupil Slavkov aktivněji a hned v 52´ byl odměněn. Pavelek zatáhl míč po lajně, centrem našel Grajciara. Ten neměl problém skórovat. 0:2. Slavkov poté bohužel místo potvrzení výsledku, pálil jednu šanci za druhou. 100% příležitosti neproměnili - 2x Grajciar, Ulrich a Pavelek. V 80´ tak přišel trest. Domácí po centru skórovali. 1:2. Naštěstí hned z rozehrávky utekl obráncům Ulrich, za šestnáctkou přetlačil gólmana a poté z otočky skóroval 1:3. Klidnou koncovku však Slavkov nezažil, jelikož v 84´ vyrazil Novák centr přímo k nohám domácího útočníka a ten s přehledem skóroval 2:3. Slavkov však i přes několik závarů výhru udržel.