Palhanec - Slavkov "B" 2:8

17.09.2015 09:27

Palhanec - Slavkov "B" 2:8 (0:4)

    Sestava Slavkova: Cahel - Klement - Mýlek (52´ Muroň), Kovalčík (65´ Novák) , Grigoriadis (52´ Slavík) - Grajciar (58´Rubý), Marek, Kubín, Mičker - Gavenda, Ulrich (Ruso)

 

        Od úvodu utkání se hrál fotbal na jednu branku. Naši hráči si hodně pomohli na úzkém hřišti i dlouhými auty, po kterých vstřelili v průběhu utkání 3 góly. Vedení se ujal Slavkov v minutě, kdy Ulrich našel za obranou Gavendu a ten z úhlu prostřelil brankáře 0:1. V 16 a 18 minutě se Slavkov dvakrát prosadil po dlouhých autech Ulricha, Kdy nejprve zakončoval Kubín a posléze Grajciar 3:0. V závěru poločasu ještě Grigoriadis krásným pasem uvolnil Ulricha a ten pohodlně zakončil stav poločasu na 0:4.

        Druhý poločas odstartoval okamžitě brankou Kubín, když si narazil míč s Gavendou 0:5. V 52´ To již bylo 0:6, kdy Gavenda oslovil před prázdnou brankou Ulricha.  Po dalším dlouhém autu se prosadil Kovalčík a zvýšil již na 0:7. Až poté přišla řada na domácí , kdy nepovedený centr domácího záložníka zaplul až za bezmocného Cahla 1:7. V samém závěru utkání odpískal rozhodčí na každé straně jednu penaltu, za Slavkov uzavřel výsledek v poměru 2:8 Klement.