Slavkov - Budišov "B" 5:3

03.09.2016 16:30

Slavkov - Budišov "B" 5:3 (2:0)

Sestava Slavkova: Novák - Kapitán - Grigoriadis (82´ Kovalčík), Kvarčák, Slavík (87´ Ulrich) - Lhotský, Marek, Rohovský, Mičker - Kubín, Gavenda

 

       Domácí udeřili hned v první minutě, kdy nedorozumění hostující obrany využil Kubín, když z úhlu propálil brankáře hostů 1:0. Za hosty mohl vyrovnat Olbrecht. Sám před brankářem nezakončil přesně a Novák jeho pokus vytáhl na roh. Nezáživnou vyrovnanou hru bez velkých šancí rozčísl až hostující brankář, kterému po rohu Grigoriadise vypadl míč z rukou. Kvarčákovu dorážku ještě vykopl obránce, bohužel pro hosty natolik nešťastně že pouze nastřelil Kubína a od něj se míč odrazil do brány. 2:0.

        Druhý poločas začal v podobném duchu jako ten první. Vše změnila až 55´ , kdy Kubín uvolnil Gavendu a ten sám před brankářem ani nadvakrát jej nedokázal překonat. Tento moment nastartoval hosty, kteří v 58´ po pěkné kombinační akci snížili Týnem. 2:1. V 65´ minutě tentýž hráč krásnou ranou z 22 metrů vyrovnal. 2:2. Když Slavkov o dvě minuty chyboval ve středu hřiště a hosté Čonkou zakončili svůj brejk, vypadalo to se Slavkovem špatně. 2:3. Naši hráči to však nezabalili. V 72´  Gavenda neproměnil přímý kop z 20 metrů o pět minut později však hostující stoper zbytečně stáhnul ve vápně Kvarčáka a Gavenda nabídnutou penaltou nepohrdl. 3:3. V 80´ už bylo ve Slavkově zase veselo. Kvarčák překvapil hostující obranu, dlouhým autem na Rohovského a ten od brankové čáry našel v pětce Gavendu a pro něj již nebyl problém zasunout míč do branky 4:3. Konečný stav určil Marek, jehož centrovaný přímý kop nikdo netečoval, ale míč zapadl až za bezmocného brankáře. 5:3.