Slavkov - Krásné Loučky 0:2

20.09.2015 16:00

Slavkov - Krásné Loučky 0:2 (0:1)

Sestava Slavkova: Machel - Cahel, Leifert, Obludník, Marek (58´Ondřej) - Nevlud, Král (78´ Baláž), Hruška, Schneider - Pavelek (58´ Rubý), Tengler

 

        Fotbalisté Slavkova se v nedělním duelu proti Krásným Loučkám prezentovali bezkrevným výkonem, takže zcela po zásluze přenechali všechny body svému soupeři. První půle byla ještě docela vyrovnaná. Domácí se sice složitě prokousávali do šancí, přesto několikrát poškádlili nervovou soustavu hostů. V koncovce se opakovaně objevil Tengler, jenže ani v jednom případě správně nesešteloval mířidla. Tým z Bruntálska na sebe výrazněji upozornil ve 30. minutě. Po hrubce Marka si Mamula narazil balon s Košárkem, ve vynikající pozici však totálně selhal. Slavkovský zadák Marek se nadále utápěl v nepřesnostech. Chyboval totiž při rozehrávce, hosté podnikli bleskový brejk a Král zbytečně sejmul v šestnáctce Košárka. Gólman Machel sice pokutový kop Pelly zneškodnil, jenže balon vyrazil přímo k Pellovi, který střelecký reparát zvládl – 0:1. Záhy mohl vyrovnat Tengler, po rohu Krále ovšem nezkrotil míč, takže brankář Petr udržel čisté konto.

            Na začátku druhé půle se nádherně opřel do balonu Lalák, Machel ovšem předvedl neméně luxusní zákrok. O chvíli později už Slavkovští podruhé kapitulovali. Nešťastník Marek vyslal nechtěně do sóla Košárka, který nečekanou pobídku neodmítl – 0:2. V 57. minutě se domácí málem vrátili zpět do utkání. Po časovaném pasu Krále se Schneider řítil sám na Petra, ale rozezvonil pouze tyčku. Ve zbytku zápasu už Slavkovu očividně docházely síly, takže Krásné Loučky s naprostým přehledem urvaly tři body.