Slavkov - Moravice 4:2

23.05.2015 17:00

Slavkov - Moravice 4:2 (2:1)

Sestava Slavkova: Vícha - Čapec, Marek, Ruso, Mičeker (20´Slavík) - Javorský, Kovalčík, Gavenda, Najser - Cahel (60´ Rubý), Ulrich

 

        Slavkov od začátku utkání lepším mužstvem. V úvodní šanci Cahel postupoval sám na brankáře, ale míč mu gólman vyrazil. Bohužel dorážející Ulrich z úhlu netrefil prázdnou branku. Do vedení se tak Slavkovští dostali až po samostatné akci Najsra. Ten prošel přes tři hráče a přesnou střelou k tyči nedal hostujícímu brankáři šanci. Na druhé straně mohli vyrovnat hosté , ale samostatný nájezd vyšperkovali přihrávkou do ofsidu. Slavkov okamžitě kontroval. Gavenda našel za obranou rozběhnutého Marka, ten si obhodil brankáře a míč dopravil těsně za brankovou čáru. 2:0. V závěru poločasu neuspěl Cahel po centru Najsra, a tak mohl druhé straně snížit z brejku hostující útočník 2:1.

        Začátek druhého poločasu domácím vůbec nevyšel , a hosté po standartní situacia přesné hlavičce srovnali. 2:2. Hosté byli dál lepší, ale 100% šanci si nebyli schopni vytvořit. A tak udeřil z brejku Slavkov. Gavenda vysunul Ulricha, ten přesprintoval obránce a obstřelem si poradil i z brankářem 3:2. Tento gól Slavkov nabudil, a tak mohl skóre navýšit nejprve Kovalčík, který po přihrávce Javorského jen nechal vyniknout gólmana. O chvíli později se řítil z úhlu sám na brankáře Rubý, ale jeho střela prosvištěla nad břevnem branky. Definitivu tak dal výsledku až Gavenda, který přímým kopem z 20 metrů vymetl šibenici hostující branky 4:2.