Slavkov - Radkov 5:1

11.04.2015 15:30

Slavkov - Radkov 5:1 (3:0)

Sestava Slavkova: Marek T. - Marek V. - Grigoriadis, Ruso, Mičker - Holub (Ulrich), Javorský, Gavenda, Rubý - Cahel (65´ Vícha), Ulrich

        Slavkov v tomto utkání jednoznačně potvrdil roli favorita, když snad jen v úvodu druhého poločasu přišlo krátkodobé vypadnutí mužstva z role. Hned v se k přímému kopu postavil Gavenda a s přispěním zdi poprvé rozvlnil síť 1:0. V 15´ to již bylo o dva góly, dlouhý aut Ulricha usměrnil Gavenda hlavou do sítě. 2:0 Od té chvíle Slavkovští hráči své šance zahazovali. V 35´ unikl hostující obraně Holub, v postupu na brankáře byl zezadu sestřelen, k překvapení všech byl rozhodcovským zelenáčem udělena jen žlutá karta a posléze postavena zeď i přes dvojí přeměřování pouze 6 kroků. (6 není 9 :D) Do poločasu se však radoval Slavkov přece jen ještě jednou, to když chybný výkop brankáře zakončil Cahel po kombinaci s Ulrichem. 3:0.

        Do druhého poločasu vstoupili Slavkovští hráči špatně. Hosté dokázali z brejku snížit 3:1. A když se v 60´ hostující hráčopět řítil sám na brankáře, mohlo být zaděláno na drama. Naštěstí i vlivem špatného terénu zakončil vedle. Toto varování už naše hráče probralo a tak skoro okamžitě odpověděli. Ulrich připravil míč Víchovi a ten si narážečkou o tyč na dvakrát poradil. 4:1. V samém závěru si ještě Gavenda pohrál s obranou a z úhlu prostřelil brankáře. 5:1 Čímž definitivně uzavřel skóre a navíc zkompletoval svůj hatrick.