Slavkov - Štáblovice 3:1

03.10.2015 15:30

Slavkov - Štáblovice 3:1 (0:1)

Sestava Slavkova: Novák - Kapitán - Ruso, Kovalčík, Marek (85´Grigoriadis) - Grajciar, Klement, Kubín, Mičker (75´Pavelek) - Gavenda (78´ Cahel), Ulrich

       V prvním poločase vázla Slavkovským hráčům kombinace a tak byl průběh vyrovnaný. Do první šance se prodral po centru Klementa Kovalčík, ale hlavou nezamířil přesně. 100% šance však přišla, až o pět minut později. Kubín se proháčkoval, až před brankáře , ale s ním si nedokázal poradit. A tak udeřilo na druhé straně. Rychlý brejk hostů zakončil křídelní záložník přesnou ranou k tyči. 0:1. V 35´ mohlo být pro Slavkovské béčko ještě hůř. To po rohu vypadl míč, jinak výborně chytajícímu Novákovi, ale hosté zamířili hlavou vedle. Od této chvíle přebral Slavkov iniciativu. Tečovaná střela Klementa skončila těsně vedle. Těsně před poločasem napálil Mičker volejem břevno branky.

       Druhý poločas pokračoval podle not konce prvního, Slavkov pokračoval v aktivitě. Ve 49´ Slavkovu k vyrovnání pomohl hostující brankář, když si srazil centr Grajciara do vlastní branky. 1:1  V 60´ už byl Slavkov ve vedení. Po závaru v šestnáctce se míč vykutálel na penaltu ke Gavendovi a ten jej uklidil přesně k tyči. 2:1. Zvýraznit vedení mohl po standartce Klementa hlavou Gavenda , ale našel z pětky pouze rukavice gólmana. V nervózním závěru pálili z pětky nad hosté a tak definitivní tečku udělal z brejku Cahel, když prostřelil gólmana. 3:1. Slavkov tak potvrdil vedoucí příčku v tabulce.