Slavkov - Štítina 0:0

06.09.2015 16:30

Slavkov - Štítina 0:0 (0:0)

Sestava Slavkova: Machel - Leifert, Malček, Obludník, Marek - Nevlud (70´ Ondřej) , Hruška, Král, Borunský, Schneider - Tengler (78´Cahel)

    

        Fotbalisté Slavkova na domácím stadionu se Štítinou pravidelně remizují, takže výsledná dělba bodů nikoho nemohla zaskočit. Nutno říct, že šlo o spravedlivé vyústění dění na trávníku. V prvním poločase se oba celky často pokoušely o střelbu, jenže s nulovým efektem. Hned ve 4. minutě se po kolmici Krále probil do vápna domácí Schneider, ale gólman Hlaváček zůstal ve střehu. Hosté odpověděli pohotovým volejem Malocha, ani brankář Machel se však nenechal nachytat na hruškách. Slavkov reagoval zblokovanou ranou Nevluda, větší nebezpečí pro štítinskou svatyni ovšem znamenala až hezká kombinace TengleraBorunským, jehož dělovku reflexivně vyrazil Hlaváček. Machelovi pak poslali svou navštívenku Tkadleček s Maiselem.

        Druhá půle už neměla takovou kvalitu. Domácí mohli litovat především situace ze 47. minuty. Po akci KráleBorunským pelášil Tengler sám na Hlaváčka, ale obrovskou příležitost zahodil. Hosté opláceli podobnou mincí v 58. minutě. Tkadleček vyslal do sóla Hahna, který však společně s Machelem přehodil i slavkovskou klec. Svěřenci trenéra Onderky odpověděli nepřesnou hlavičkou Malčeka a několika zpackanými střelami Borunského. A když si Machel v závěru vysloužil potlesk diváků při průniku Tkadlečka, tak se utkání obešlo bez vítěze