Štáblovice - Slavkov 5:4

04.04.2015 15:30

Štáblovice - Slavkov 5:4 (2:3)

Sestava Slavkova: Rubý - Marek (60´Ruso)  - Mičker, Kvarčák (55´ Klement), Čapec - Grigoriadis, Javorský, Gavenda, Holub (65´ Gajdoš) - Ulrich L. (70´Ulrich J.) Cahel

 

                Hned úvod utkání ve Štáblovicích naznačil, že o góly nouze nebude. Domácí již ve 3´ využili neodpískané ruky a následného dohadování našich hráčů s rozhodčím a do rozhozené obrany skórovali 1:0. Za chvíli bylo vyrovnáno. Dlouhý aut Cahla našel hlavu Čapce a ten se do odkryté branky nemýlil 1:1.  Domácí byli po celý zápas aktivnější, ale o moc více šancí než naši hráči si nevypracovali. Do vedení se však znovu dostali oni. To ve 25´ využil domácí útočník chybné vyběhnutí Rubého a chytře jej přehodil. 2:1. Po dlouhém autu Cahla a následné hlavičce Gavendy, však bylo bleskově vyrovnáno 2:2. Do kabin šli nakonec v lepší náladě naši hráči. Marek zakroutil přímý kop na branku a k překvapení všech gólman nedokázal reagovat 2:3.

                Druhý poločas začali domácí ve velkém stylu , během deseti minut dokázali obrátit skóre ve svůj prospěch. 4:3. Slavkov se však nevzdal a i tentokrát dokázal vyrovnat.To Cahel napřáhl ze šestnáctky a trefil se přesně k tyči. 4:4. V Nervózním závěru měli nejdřív blíž k vítěznému gólu Slavkovští, ale Grigoriadis spolu s brankářem přehodil a branku soupeře a samostatný nájezd střídajícího Ulricha zlikvidoval domácí brankář. A tak se opět potvrdilo známé nedáš dostaneš. V 88´ přečíslili domácí Slavkovskou obranu a vsítili rozhodující gól. 5:4.