Velké Heraltice - Slavkov 2:3 - semifinále okresního poháru

10.09.2014 16:30

Velké Heraltice - Slavkov 2:3 (2:2)

Sestava Slavkova: Machel - Rubý(75.Gavenda) Malček, Hanák, Kovalčík(65.Grigoriadis) - Marek, Král, Schneider, Obludník - Peška, Pavelek

       

        Úvod utkání, které pískal jen jeden rozhodčí velmi pochybné úrovně patřil Slavkovu. První šanci však Pavelek zazdil, když místo střely zvolil zasekávačku a o míč následně přišel. Slavkov se tak radoval z vedení, až v 17 minutě. Schneider zahrál roh na hlavu Malčeka, jehož zakončení domácí odvrátili na nohu Kovalčíka ten prostřelil vše. 0:1. Naši hráči pokračovali v náporu, přihrávku pešky však před nabíhajícím Obludníkem odvrátili na poslední chvíli domácí na roh. V další šanci Peška mířil pouze do náruče brankáře, a podobně se vedlo i Schneidrovi po povedeném průniku. A tak zahřmělo na druhé straně. Hanák přišel o míč ve středu hřiště a domácí následný brejk na dvakrát využili 1:1. Slavkov však pokračoval v náporu, Pavelek po přiťuknutí Schneidera sám před brankářem nezakončil. V další šanci Král zakončil přečíslení střelou vedle. Za svou snahu byli naši hráči přeci jen odměněni, když po obrovské chybě domácí obrany se objevil v přečíslení 5 na 1. Trochu kostrbatou akci nakonec zakončil Král přesnou střelou k tyči. 1:2. Radost Slavkova však trvala pouze minutu, kdy po rohu domácích hlavičkoval naprosto volný domácí útočník 2:2.

        Druhý poločas se Slavkov od 60´ úspěšně bránil přesilovce domácích. Domácí si sice vytvořili uzemní převahu, ale do šancí se nedostávali. Když už se obě mužstva připravovali na penalty zakroutil přímý kop na zadní tyč Schneider. Hlavičku Pavelka odrazili domácí k Malčekovi, který z pěti metrů poslal Slavkov do finále poháru. 2:3.