Větřkovice - Slavkov 0:11

17.04.2016 16:00

Větřkovice - Slavkov 0:11 (0:4)

    Sestava Slavkova: Novák - Klement, Kapitán, Mičker (68´ Tichý), Grigoriadis (57´ Ruso) - Javorský (61´ Lhotský), MuroňKovalčík, Marek - Pavelek (56´ Gavenda), Ulrich

 

        Utkání posledního s prvním začalo tutovkou domácích. Naštěstí po centru ze strany Kopl pouze nechal vyniknout brankáře hostů Nováka. Od této chvíle přebral otěže utkání Slavkov. V 10´ dostal Kovalčík hromadu času ve vápně a z 11 metrů poslal Slavkov do vedení 0:1. V 24´ minutě vypálil z 20 metrů Grigoriadis, gólman Minařík míč neudržel. S dorážkou Kovalčíka si ještě poradil, ale před Ulrichem již zívala pouze prázdná branka. 0:2. Na 0:3 zvyšoval Slavkov ze své tradiční zbraně na malých hřištích. Dlouhý aut Ulricha prodloužil do branky Kovalčík. Do poločasu stačil Kovalčík zkompletovat hattrick, když se nejlépe zorientoval po závaru v šestnáctce domácích. 0:4. Domácí zkoušeli své štěstí hlavně s přímých kopů, které kopal Lichovník. Velmi tvrdé rány však naštěstí mířili vždy v dosahu brankáře Nováka, který je s přehledem vyrážel.

        V druhém poločase Slavkov nenapodobil svůj výkon s Palhancem, naopak dál bušil do soupeře co mu síly stačili. V 55´ se nádherně levačkou trefil do šibenice z 20 metrů Kovalčík a bylo to 0:5. Poté Slavkov začal střídat, ani tak však nápor neupadal. Naopak Gavenda byl 2 minuty na hřišti a už zvedal ruce po rohu Ulricha a následné přesné hlavičce. 0:6. V 71´ minutě zakončil svůj střelecký den na 5 gólech Kovalčík, po přihrávce Gavendy. 0:7. V 75´ dostal Slavkov výhodu pokutového kopu, ten proměnil sám faulovaný hráč Gavenda 0:8. V 81´ zvyšoval na již 0:9 Lhotský, když proměnil samostatný nájezd na brankáře. Desítku gólů uzavřel po překvapivém dlouhém autu Gavendy, Muroň. Který sám před brankářem nezaváhal 0:10. A skóre definitivně uzavřel po centru Klementa hlavou Gavenda. 0:11.