Zlatníky - Slavkov 0:7

10.05.2017 18:00

Zlatníky - Slavkov 0:7 (0:5)

Sestava Slavkova: Machel - Rubý, Klement (46´ Borunský), Dietrich, Hruška(46´ Gloga)  - Baláž, Hendrych, Král (60´ Lazecký) , Schneider (60´ Marek) - Cahel( Grajciar), Dietrich

 

        Slavkov na svého soupeře vletěl jako uragán. Domácí absolutně nestíhali a proto bylo po 30 minutách rozhodnuto. Do vedení se Slavkov dostal v 7 minutě. Hruška vysunul Dietricha, ten přesprintoval obránce a z úhlu zakončil mezi nohy brankáře 0:1. V 17´zakombinovali Král s Balážem, míč se dostal v šestnátce k Dietrichovi ten posunul míč na Hendrycha, který s přehledem zakončil. 0:2. V 20´ utekl po křídle Schneider nacentroval míč na Cahla a ten míč uklidil do protipohybu brankáře 0:3. Další gól přidali naši hráči ve 26´, kdy po samostatné akci Krále dorážel jeho střelu Cahel 0:4. O minutu později slavil Cahel hattrick, když ho ve vápně našel Hendrych. 0:5. Cahel se při zakončení mírně zranil, proto jej nahradil Grajciar. Slavkov však od této chvíle zvolnil a brankových příležitostí ubylo. Vyjímkou byla tutovka Schneidera, který postupoval sám na brankáře. Brankář však jeho střelu dokázal vyrazit.

        Druhý poločas pokračoval bez napětí pouze v dohrávání. Slavkov však dokázal přidat dva góly. Nejprve si na roh Schneidera naskočil Dietrich a hlavou zamířil přesně k tyči. 0:6. V 75´ Dietrich našel Grjaciara jeho střela doputovala k Balážovi, který dopravil míč do branky 0:7. V závěru se o čisté konto musel strachovat i náš gólman Machel. Nejprve fatálně chyboval Obludník, ale Bláha ve vyložené šanci netrefil zařízení. V 85´ se Machel již musel vytáhnout, když skvěle zakročil proti střele Bláhy a udržel tak další čisté konto.