Změny v kádru

22.03.2015 08:45

Sezóna se kvapem blíží a tak již máme definitivně uzavřený kádr. Změny byli tentokrát celkem veliké.


Odešli: Dušek Petr - Vlivem zranění a věku se rozhodl pokračovat jen V Dolních Životicích

             Hanák Miroslav - hostování Dolní Životice. Mluvil o pauze, místo toho se připravuje v Dolních Životicích. Tak trochu podraz na komplet celé mužstvo, bohužel s ním nebylo k hnutí. Tak odešel na půlroční hostování.

             Grajciar Jan - hostování Dolní Životice. Odmakal komplet celou přípravu, ale chtěl odejít. I vlivem toho, že většinou nehrál v základu jsme se dohodli na hostování.

             Peška Miroslav - neprodloužení hostování - I díky pracovnímu vytížení, nezvládl přechod do vyšší soutěže. Tím pádem jsme se domluvili na nepokračování ve spolupráci


Přišli:   Rubý Patrik - Přestup s FC Hlučín - těžké jednání s Hlučínem vedla nakonec k přestupu hráče. Doufáme, že se bývalý hráč ligového dorostu Opavy ve Slavkově pořádně představí a mužstvu pomůže.

             Tengler Jiří - Hostování s Dolních Životic - Nadějný mladík, střídá lepší okamžiky s horšími. Ale to je po přestupu s nižších soutěží normální. Pokud vydrží s poctivým přístupem, mohl by se v budoucnu stát velkou oporou.

             Gloga Jakub - Hostování z Hlavnice - věkem ještě dorostenec uchvátil v začátku přípravy. Bohužel jej poté skolila nemoc a jeho start tak proběhne nejdřív v třetím kole.