Budišov nad Bud. - Slavkov - 1:4 (1:1)

10.08.2014 17:00

10.08.2014 Budišov - Slavkov 1:4 (1:1)

Sestava Slavkova: Machel - Obludník, Malček, Hanák, Cahel (70.Gavenda) - Nevlud, Král (65.Čapec), Schneider, Kubín - Kovalčík (58. Marek), Pavelek

V dalším kole poháru jsme zajížděli na hřiště Budišova. Od úvodu utkání jsme soupeře zatlačili k vlastnímu vápnu. Po střele Schneidera jsme si i vytvořili první šanci, bohužel Kovalčík ani Pavelek nedotlačili míč do branky, a když se povedlo Kubínovi tak rozhodčí zapískal faul. V 20´se krásně uvolnil Pavelek, ale jeho pěknou střelu do šibenice vytáhl domácí gólman výborným zákrokem na roh. Vedení jsme se dočkali v 29´, velmi dobře hrající Pavelek uvolnil Kovalčíka a ten zamířil přesně na zadní tyč 0:1. Domácí mohli okamžitě vyrovnat, když po ztrátě Schneidera mířil útočník sám na Machela. Ten si však z jeho zakončením poradil.  Domácí se však přeci jenom dočkali, když z 20 metrů se krásně trefili k tyči. 1:1.

                Druhý poločas začal Slavkov, ukázkově Schneider se zmocnil odraženého míče, a střelou po zemi z 25 metrů překvapil domácího gólmana. 1:2. Domácí mohli ještě jednou srovnat, nepovedený centr zaplachtil za Machela , ale naštěstí skončil na tyči. Rozuzlení přinesla standartka Schneidera, kterou zakončil akrobaticky Malček. 1:3. Zbytek utkání se hrál již otevřený fotbal se šancemi na obou stranách, definitivu přidal po rohu Schneidera střílející Hanák. 1:4. Naši hráči se tak zajistili postup do dalšího kola, které se bude hrát ve středu 3.9.2014 ve Velkých Heralticích.