Chlebičov - Slavkov 1:1

28.10.2017 14:00

Chlebičov - Slavkov 1:1 (0:1)

Sestava Slavkova: Šupola - Pechník, Obludník, Klement, Hruška (75´ Lazecký) - Nevlud (68´ Schneider), Král, Borunský, Dietrich (62´ Hendrych), Gloga - Marek (59´ Cahel)

 

        Chlebičov na vlastním pažitu nečekaně remizoval se Slavkovem, který se letos při venkovních výjezdech výsledkově trápí. Hned v úvodu hosté přečkali dvě infarktové situace. Nejprve se zjevil úplně sám ve vápně Matyášek, ale z pěti metrů zamířil nepochopitelně vedle. Za pár vteřin se Kužel prezentoval pěkným technickým pokusem, jenže gólman Šupola se blýskl učebnicovou robinzonádou. Slavkov se postupně zbavoval nervozity a sám několikrát poškádlil nervovou soustavu favorita. Domácí si napřed zhluboka oddechli při krásné kolmici Marka na rozběhnutého Borunského, který ve stoprocentní šanci minul chlebičovskou kasu. Další dobrou příležitost hostů zpackal Nevlud, když po drzém výpadu Dietricha nevložil do střely potřebnou razanci. Slavkovský expres si ale brzy vylepšil náladu. V 18. minutě si Nevlud počíhal na časovaný pas Borunského a tentokrát mazácky zavěsil míč do sítě – 0:1. Družina kouče Axmanna pak samozřejmě přitopila pod kotlem, jenže Metelka s Radkem ve výborných pozicích selhali.

        Po přestávce už domácí přikovali pasivního soupeře na jeho obrannou polovinu, ale s koncovkou byli nadále na štíru. Hlavně Metelka pálil jako u Verdunu, ke smůle Chlebičovu s nulovým efektem. Za ušima se pak drbali rovněž Majewski s Gabajem. Kouzlo slavkovské svatyně tak zlomil pouze Maloch. Ránu Matyáška sice dokázal Obludník zbrzdit, jenže odražený balon zaplul k úplně volnému Malochovi a ten zaslouženě vyrovnal na 1:1. Borci ze Slavkova zahrozili při krásném slalomu střídajícího Hendrycha, ale Cahel míč nedokázal propasírovat do sítě, takže se sobotní duel obešel bez vítěze.