Moravice - Slavkov "B" - 1:2 (0:1)

30.08.2014 15:00

Moravice - Slavkov "B" 1:2 (0:1)

Sestava Slavkova: Červeňák - Kapitán, Klement, Mičker, Mýlek - Grigoriadis, Ruso (45. Vícha), Javorský, Marek - Cahel, Ulrich

   

        Na tragicky připraveném hřišti, kde se po poločase přelajnovávali šestnáctky (původně měli asi 8 metrů), to byl hlavně boj. V první šanci Slavkova Cahel mířil křížnou střelou těsně vedle hostující branky. Tak mohli jí do vedení domácí, ale samostatný nájezd zlikvidoval Červeňák. Když už to vypadalo, že poločas skončí bez gólu, zpracoval si na prsa Cahlův centr Ulrich a sám před brankářem nezaváhal. 0:1.

        Druhý poločas začali platonickým náporem domácí , ale šance se nevytvářeli. Tak zahřmělo na druhé straně Cahel vybojoval míč na brankáři, nacentroval jej zpátky před bránu a Ulrich rybičkou uklidil míč do prázdné branky. 0:2. Pojistit vedení mohl Marek, ale místo střely zvolil kličku , čím se vytlačil ze střeleckého úhlu a šance zůstala nezakončena. Snížení se dočkali domácí pět minut před koncem, nejprve Červeňák zbytečně chytil Mýlkovu malou domů, aby mu vzápětí skočila lehká střela na drnu a  neštastně tak skončila v síti. 1:2. Víc však domácí i přes pokus o zoufalý nápor nestihli a naše béčko tak po dlouhé době poznalo radost z vítězství.