Stěbořice – Slavkov 6:7 (3:1)

28.04.2013 16:00

V dalším kole OPD jsme nastoupili ve Stěbořicích, kde se nám tradičně nedaří. Domácí šli do vedení již ve , když zužitkovali rohový kop a po přesné hlavičce šli do vedení 1:0. Již ve 3´ bylo vyrovnáno. Do vápna domácích se vřítil Najser a byl podražen. Pokutový kop proměnil s přehledem Patrik Tyrlik 1:1. Naši hráči si vytvořili dalších několik slibných příležitostí, ale domácí branka jako by byla zakletá. Zejména příležitosti Pavlíka a Černohorského volaly po gólu. V 10´ tak udeřilo na druhé straně. Domácí hráč obešel s přehledem naše tři obránce a pohodlně zavěsil 2:1. Hosté si vypracovali další příležitosti, ale šance Pavlíka, Škrobánka i Najsra se nevešli mezi tři tyče. To domácí byli mnohem produktivnější. V 26´ srazil kapitán Marek unikajícího domácího útočníka a pískala se penalta i na druhé straně, kterou domácí proměnili 3:1.

            Do druhé půle šli naši dorostenci s odhodláním zvrátit výsledek na svou stranu. Zaskočili jsme domácí hráče aktivním napadáním a dostali jsme je pod soustavný tlak. V 48´ jsme se dočkali snížení, to se ve vápně nejlépe orientoval Škrobánek a snížil na 3:2. Za minutu již bylo vyrovnáno. Do míče se z třiceti metrů opřel Patrik Tyrlik a jeho střela propadla až za domácího brankáře 3:3.  V 50´ jsme již šli do vedení.  Najser vystřelil směrem na Stěbořickou branku a nervózní brankář domcích kapituloval po čtvrté 3:4.56´ došlo k nepříjemnému zranění domácího brankáře, který se zranil v souboji s našim útočníkem a zápas tak pro něj předčasně skončil. Po vynucené dvacetiminutové pauze pokračovali naši hráči v navyšování skóre zápasu. Postupně přidali další branky Pavlík, Marek a Martin Tyrlík a zvýšili tím to naše vedení již na 3:7. Po poslední brance však přišlo na hráče uspokojení ze čtyřbrankového vedení a umožnili domácím udělat z jasného vývoje utkání ještě drama. Napomohla jim k tomu i nedisciplinovanost Rubého, který zbytečně uviděl za zdržování druhou žlutou a následně červenou kartu.  Domácí vrhli všechny své síly do útoku. Během posledních desíti minut vstřelili tři branky a dotáhli se tak na rozdíl jediného gólu. Ještě že rozhodčí po jejich šesté brance, výsledkově divoké utkání ukončil.

Sestava Slavkova:  Benešl, Marek, Ruby, Ulrich, Kurka, Gonzáles , Černohorský, Tyrlik Martin, Tyrlik Patrik , Pavlík, Najser, Škrobánek, Koleňák