Výsledek 11. kola

14.10.2012 15:30

Neděle Slavkov - Polanka (tráva) 3:0 (2:0)

Slavkov převálcoval Polanku

Fotbalisté Slavkov čekali na další výhru od úvodního kola. Proti Polance ze sebe vyždímali maximum a poctivým výkonem zaskočili favorita. Hosté svého soupeře očividně podcenili a navíc již od 34. minutě vyfasoval červenou kartu Andrýsek, takže hráli skoro hodinu o deseti.

foto1Domácí byli od začátku naladěni na útočnou strunu. Hlavně mrštný Nevlud dělal defenzivě Polanky obrovské problémy. V úvodních deseti minutách hned dvakrát nebezpečně pálil, takže gólman Řehulka se musel hodně snažit, aby udržel čisté konto. Po necelých dvaceti minutách už kapituloval. Balon putoval po ose Malček – Obludník – Bahr právě k Nevludovi, který v postoji Řehulky našel malou skulinku – 1:0. Zřejmě klíčový moment zápasu nabídla 34. minuta. Slavkovský Cahel centroval do vápna, kde Andrýsek stáhl k zemi Malčeka a pískala se penalta. Andrýsek navíc obdržel červenou kartu. Sám faulovaný Malček pokutový kop proměnil a stafoto2novil poločasový stav na 2:0. Polanka pak vsadila na risk, protože i v početním oslabení hrála na tři útočníky. Domácí hodně zlobil zejména Kozelský, který několikrát nebezpečně hlavičkoval. Střelami zpoza vápna se pak prezentovali Lacina s Fromeliusem. Slavkov však vyrážel k rychlým brejkům. Agilní Nevlud třeba přehodil i Řehulku, za kterého zaskočil na brankové čáře Bartoš. V 63. minutě už nebylo co řešit. Král s Nevludem vyslali do sóla Borunského, který levačkou pálil přesně ke vzdálenější tyči – 3:0. Domácí špílmachr Král ve zbytku utkání vytvořil skvělé příležitosti i pro Nevluda s Hanákem, jenže Slavkov už svého protivníka šetřil. „Myslím si, že od začátku jsme tahali zadelší konec. Od první minuty jsme byli lepší. Nevlud si hned vytvořil dvě pološance a do třetice se naštěstí prosadil. Zápas potom dost ovlivnila penalta a vyloučení. Početní přesilovka nám pomohla. Trošku nás asi podcenili, ale podali jsme dobrý kolektivní výkon. Za vítězstvím jsme šli víc než hosté. Zasloužili jsme si vyhrát,“ zdůraznil slavkovský lodivod Tomáš Onderka.

foto3foto4

Branky: 19. Nevlud, 34. Malček z pen., 63. Borunský.

Sestava Slavkova: Machel – Obludník, Poledník, Cahel, Klement – Bahr, Král, Hanák, Borunský (65. Borunský) – Malček (75. Rohovský), Nevlud (80. Grajciar).

Trenér: Tomáš Onderka. (obl)          

             

Kátký sestřih videa ze zápasu:Videa