Pohár Muži

03.08.2014 00:00

31.7.2014 Slavkov - Zlatníky 3:0 (3:0)

        V prvním kole okresního poháru nastoupilo naše áčko na domácím hřišti proti mužstvu zlatník. První poločas byl relativně vyrovnaný. Naše mužstvo však lépe řešilo koncovku svých šancí a díky tomu se ujalo vedení. Postaral se o to Peška (nová posila s SK Zátor) dvěma zásahy a třetí gól přidal Grajciar. Bohužel taky došlo k nešťastné události, kdy se hlavami srazili Cahel s Grajciarem a oba jsme museli předat do zdravotní péče.

        V druhém poločase byl Slavkov lepším mužstvem , ale paradoxně již skóre z mnoha šancí nenavýšil. I tak se o postup nemusel strachovat.

 

03.08.2014 Štáblovice - Slavkov 0:8 (0:2)

        V druhém kole poháru jsem zajížděli na hřiště Štáblovic. Domácí outsider dlouho držel s naším mužstvem krok, když se dokonce po šanci Laovského mohl ujmout vedení. Naši hráči však nakonec využili svou převahu, když se do poločasu trefili Nevlud a Peška.

        Druhý poločas se již změnil v hru kočky s myší. Domácí totálně odpadli tak bylo utkání ukončeno v 75´ za stavu 0:8. O góly se postarali v druhém poločase Peška 2x, Kubín 2x, Schneider, Gavenda

V dalším kole se střetneme v Neděli 10.08.2014 s mužstvem Budišova na jejich hřišti.