Slavkov - Deštné 4:4 (3:1)

23.08.2014 17:00

Slavkov - Deštné 4:4 (3:1)

Sestava Slavkova: Červeňák - Kapitán(60. Kvarčák) Klement, Mičker, Mýlek - Grigoriadis, Gajdoš, Javorský, Marek - Cahel (60. Pola, 82 Vícha), Ulrich(65. Ruso)

        Naše béčko zahájilo putování nejnižší soutěží dobrým výkonem po dobu 7o minut, bohužel v závěru přišel kolaps, který naše hráče připravil o plný počet bodů. V 8 minutě načal stav skóre Ulrich, když se krásně trefil z otočky levačkou 1:0. Hosté z první vážnější akce vyrovnali, když se po standartní situaci prosadili hlavou. 1:1 Do poločasu však suverénně vládl Slavkov, šancí přibývalo, ale skóre se dlouho nepohnulo. Hlavně Cahel pálil často a nepřesně. Naši hráči se dočkali vedení v 35 minutě. Marek si v šestnáctce zpracoval míč a propálil gólmana hostí 2:1. Do poločasu se naši diváci radovali ještě jednou, to tentokrát Ulrich procedil míč přes ruce brankáře 3:1   

        Druhý poločas ze začátku nenaznačoval žádnou změnu, zvláště potom co Ulrich vyslal českou uličkou do sóla Cahla a ten se nemýlil. 4:1. Vzápětí vybojoval míč Cahel na stoperovi, ale tentokrát mířil pouze do brankáře. V 70 minutě se začali dít věci. Hosté snížili i přes mávaný ofside vlastním pomezním. 4:2. Slavkov poté naprosto vypadl ze hry. Potrestání se tak dočkal v 85 minutě, kdy se po rohu opět prosadili hosté 4:3, a definitivní tečku přinesla 90 minuta, kdy přímý kop hostí skončil v bráně Slavkova. Naši hráči prohospodařili třígólový náskok a zbyl jim bohužel jen bod v utkání, kterému 70 minut dominovali.