Slavkov - Dolní Životice 0:1

20.08.2016 17:00

Slavkov - Dolní Životice 0:1 (0:1)

Sestava Slavkova: Novák - Rohovský - Ruso (80´ Kovalčík), Kvarčák (70´ Cahel), Mičker - Grigoriadis, Baláž, Marek, Lhotský - Gavenda, Ulrich

 

       Ve Slavkově se představil hlavní favorit na postup mužstvo Dolních Životic, v kterém nastupuje 6 hráčů, kteří se objevovali na hřišti i v našem áčku. (Dušek, Hanák, Leifert, Tengler, Onřej Jakub a Ondřej René). Hostům skvěle vyšel úvod, když Hanák v 1 minutě vystřelil z 20 metrů a jeho skákavá střela skončila v síti 0:1. Soupeř naše hráče jednoznačně přehrával v poli, ale Slavkov hrozil z brejků. V 9´ vysunul Gavenda Ulricha, a ten po přehození brankáře trefil břevno branky. Za hosty byl při chuti hlavně Hanák, ale jeho střely dopadali pouze do ochranné sítě za brankou. Na druhé straně uvolnil opět Gavenda Ulricha, ale ten při samostatném nájezdu trefil brankáře. Za hosty se ve výborné šanci objevil Dušek, ale míč si zašlápnul a poté již obrana dokázala zakročit. V závěru poločasu po rohu zakončoval hlavou Rohovský do břevna branky.

        Druhý poločas se nesl ještě v jednoznačnější režii pro hosty. V brance donácích se však překonával skvěle chytající Novák. Ten již nedovolil hostům skórovat i přes několik velmi dobrých šancí. Na druhé straně zavraždil 1000% šanci Gavenda. Lhotský vybojoval míč na brankáři ten se odrazil na pětku před Gavednu ten však prázdnou branku trestuhodně přestřelil. V závěru se Slavkov snažil dlouhými míči vypracovat si tlak , ale žádnou šanci si již nevytvořil.