Slavkov - Hrabová 0:4 (0:1)

03.09.2014 17:00

Slavkov - Hrabová 0:4 (0:1)

 

Sestava Slavkova: Machel - Obludník, Malček, Kovalčík, Kubín - Schneider, Marek, Hanák, Grajciar, - Mýlek(30. Král), Pavelek

 

        Na těžkém terénu se obě mužstva snažila ohrožovat od začátku branku soupeře, na Slavkovské straně neuspěl Pavelek, jehož střelu zablokovala na poslední chvíli obrana hostů. Na druhé straně neproměnil domácí útočník samostatný nájezd, když obešel i gólmana Machela, aby vzápětí přestřelil prázdnou branku. Do vedení mohl poslat naše hráče hlavičkující Malček, ale brankář jeho hlavičku po standardce Schneidera vytáhl na roh. A tak udeřilo na druhé straně. Král přišel lehce ve středu hřiště o míč naši obránci ustoupili před nájezdem až do šestnáctky a tak hostující záložník napřáhl z 20 metrů a vymetl šibenici. 0:1. V 38´ měl Slavkov 100% šanci na vyrovnání, bohužel Pavelek netrefil ze sedmi metrů odkrytou branku soupeře po centru Krále.

        Druhý poločas začali naši hráči aktivně a mocně toužili po vyrovnání. V 50´ se standardní situace Schneidera snesla na hlavu Hanáka, ten však namířil svou hlavičku pouze do brankáře. Když o chvíli později jsme neproměnili ani závar před brankou soupeře, přišlo potrestání. Brejk hostů vyřešil s přehledem hostující útočník a nedal gólmanu Machelovi žádnou šanci. 0:2. Od této chvíli přestala Slavkovská hra existovat, a tak hosté v poklidu dohráli a ještě přidali Slavkovu dva góly. Nejprve chyboval Malček v roli posledního a soupeř samostatným nájezdem nepohrdl 0:3. Definitivu výsledku přinesla 85´, když po standardní situaci střelec branky otočil kolem Kubína a zavěsil pod břevno. 0:4.