Slavkov - Klokočov 1:2 (0:0)

11.10.2014 15:00

Sestava Slavkova: Gavenda - Ruso, Čapec, (20. Kvarčák), Mičker, - Grigoriadis, Grajciar, Borunský, Marek, - Ulrich,Cahel (65´ Pavelek)  

 

    V prvním poločase bylo utkání vyrovnané, každé mužstvo i vytvořilo jednu 100% šanci. Nejprve utekli hosté po lajně, naservírovali míč útočníkovi před branku, ale hostující hráč umožnil našemu brankáři špatným zpracováním zlikvidovat šanci. Na druhé straně se okolo obránce otočil Ulrich, ale ze sedmi metrů trefil levačkou tyčku.

    Druhý poločas už byli jasně lepší hosté. Nejprve samostatný nájezd zlikvidoval Gavenda, o chvíli později zamířila hlavička hostů do tyče a dorážka z půl metru mířila nad branku. V 60´ se však už hosté radovali, když centr usměrnili za záda naše brankáře. 0:1. O chvíli později už to bylo o dva góly. Gavenda vyrazil střelu z přímého kopu do chumlu hráčů a v tom se nejlépe zorientoval hostující hráč, který se trefil přesně k tyči. 0:2. Slavkov dokázal korigovat v 80´, když Marek byl stažen ve vápně a následnou penaltu proměnil Grajciar. Závěr přes nápor Slavkova již gól nepřinesl a tak si zaslouženou výhru odvezli hosté.