Slavkov - Těškovice 3:4

27.09.2014 16:00

Slavkov - Těškovice 3:4 (0:2)

Sestava Slavkova:  Červeňák - Kapitán, Vícha, Ruso, Mičker - Marek T. (60. Holub, 75. Kvarčák), Marek V, Gajdoš, Javorský - Gavenda (65. Cahel), Ulrich

    Domácím úvod nevyšel, hned v třetí minutě nepochopil hostující pomezní ofside a hosté se z brejku prosadili do vedení. 0:1. Slavkov hrozil převážně ze standartních situací, ale gól z nich nepadl. A tak zahřmělo na druhé straně. Slavkovská defenzíva si nepočínala dostatečně důrazně a hosté akci pěkně vykombinovali a zakončili tvrdou střelou z hranice šestnáctky 0:2. Až poté přišly tutovky Slavkova. Po přihrávce Javorského vytěsnil Gavendovu střelu nad obránce a samostatný nájezd Ulricha skončil nemastným zakončení vedle.

    Druhý poločas začali naši hráči úplně jiným výkonem. Nejprve se opřel z 20 metrů do míče Gavenda a střela s jemnou tečí obránce zapadla přesně za tyč 1:2. O chvíli později namazal Ulrich Javorskému, ale jeho střelu tečoval obránce na roh. Z něho se po centru Tomáše Marka prosadil Gajdoš 2:2. 60´již Slavkov vedl, Gavenda přistavil míč na jedenáctku Gajdošovy a ten se nemýlil. 3:2. Závěr však opět patřil hostům, ti podnikli tři rychlé výpady do domácí obrany a dva z nich využili. 3:4.