Slavkov - Úvalno 8:0

02.04.2017 15:30

Slavkov - Úvalno 8:0 (4:0)

Sestava Slavkova: Machel - Marek, Obludník, Dietrich, Hruška - Borunský, Král, Schneider, Rubý (46´ Baláž) - Grajciar (57´ Pavelek), Cahel (64´ Hendrych)

                Již v 1´ si Grajciar naběhl na ostrý centr Krále a rozvlnil síť 1:0. Hosté pak statečně vzdorovali do 23´, kdy se po rohu Schneidera opřel do míče Dietrich a tečovanou ranou zvýšil na 2:0. Tým z Bruntálska to položilo na lopatky, což dokumentovala trefa Rubého, kterému ideálně nabil Cahel. Ve 30´ navíc Sovadina fatálně namazal Schneiderovi a ten chytře dloubl míč přes brankáře. 4:0.

                Po přestávce domácí gólově mlčeli do 64´. Škrabal fauloval ve vápně Obludníka a brankář Machel cizelérsky proměnil penaltu. 5:0. Šestý hřebíček do hostující rakve zabil Hendrych, když mu výborně asistoval Schneider. Šest minut před koncem se dočkal i agilní Obludník, kterému skvěle míč naservíroval Pavelek. 7:0. V 90´ se kopala další pentle, tentokrát po nedovoleném zákroku brankáře na pronikajícího Schneidera. Hruška sice selhal, ale dorážející Pavelek si již věděl rady, čímž uzavřel vrazdění neviňátek. 8:0. Desítce Úvalno uniklo jen díky střelecké neschopnosti Obludníka, Pavelka, Schneidera anebo Marka.