Slavkov - Zlatníky 2:0

25.09.2016 16:00

Slavkov - Zlatníky 2:0 (1:0)

    Sestava Slavkova: Novák - Marek, Klement, Obludník, Hruška - Schneider (90´ Schneider), Dietrich, Král, Nevlud - Kubín (65´ Cahel), Gloga

    Slavkov se po víkendovém duelu se Zlatníky vyhřívá na čele tabulky s luxusním sedmibodovým náskokem. V prvním poločase sice domácí na trávníku dominovali, jenže šancí bylo jako šafránu. Běžela 15. minuta, když Král vyrýsoval parádní kolmici na Schneidera, ale brankář Vrána zkušeně zmenšil střelecký úhel. O sedm minut později rozehrál Král roh chytře na hranici šestnáctky, kde číhal znovu Schneider a efektní šajtlí rozezvonil břevno. Jisté nebezpečí potom ještě znamenala akce SchneideraNevludem. Vedoucí celek soutěže se však dočkal až ve 33. minutě. Hruška vyslal kupředu Glogu, do jehož ostrého centru se vrhl hostující stoper Haas a ve skluzu dopravil míč do vlastní sítě – 1:0. Zlatníky se zmohly pouze na pohotový pokus kapitána Holuši, ale gólman Novák byl připraven.

    Po přestávce už tempo zápasu hodně povadlo. Slavkovu se příliš nedařilo, přesto několikrát vystrčil růžky. Ranám Kubína a Nevluda ovšem scházela větší razance. Necelou čtvrthodinku před závěrečným hvizdem se snažili rozhodnout Gloga Nevludem, jenže hostující defenziva skvěle zapracovala. Tříbodovou pojistku tak domácí přidali v 88. minutě. Holuša nechtěně namazal Glogovi, který se v souboji s Morysem skácel k zemi a Schneider s přehledem proměnil penaltu – 2:0.