SO Bruntál - TJ Sokol Slavkov

17.08.2014 17:00

SO Bruntál - TJ Sokol Slavkov 3:1 (0:0)

Sestava Slavkova: Holuša - Obludník, Malček (80. Grajciar), Hanák, Kubín - Nevlud, Král, Schneider, Hruška, Peška (60. Marek) Kovalčík (85. Rubý)

 

        V Bruntále se během léta sloučila Olympie se Slavojem, takže se čekalo, jak se bude domácím v obměněném složení dařit. V premiérovém zápase se představili před vlastními fanoušky proti Slavkovu, který zahrozil již po dvou minutách hry. To Schneider centroval do vápna, kde se dostal k míči Obludník, ale ani nadvakrát neuspěl. Domácí reagovali nepřesnou hlavičkou Stefanovského po centru Kaupa. O chvíli později se Schneiderovi přímo z rohu povedlo dopravit balon do sítě, jenže sudí Mikošek pískal útočný faul. Těsně před přestávkou potom nádherně zakombinovali hostující Peška s Králem, ale Kubín v zakončení selhal.

         Druhá půle už přinesla góly. Nejprve se radovali borci ze Slavkova. Hoffmann ledabyle přišel o míč a Král se sólovým nájezdem výtečně naložil – 0:1. Radost hostů však měla jepičí život. Jejich bodové plány se začaly hroutit v 59. minutě. Bruntálský hromotluk Cabal uviděl na hranici šestnáctky volného Stoklasu, který vymetl šibenici – 1:1. Vzápětí se nacpal do vápna Kaup a brankář Holuša opět lovil balon ze své sítě – 2:1. Dvacet minut před závěrečným hvizdem Slavkov definitivně odpadl. Stefanovský odtlačil Malčeka a pečetil na finálních 3:1.