Suché Lazce - Slavkov 1:3

22.04.2017 16:00

Suché Lazce - Slavkov 1:3 (0:0)

Sestava Slavkova: Machel - Marek, Obludník, Dietrich, Hruška - Nevlud, Král (59´ Hendrych), Borunský, Schneider (85´ Gavenda) - Lazecký (68´ Pavelek), Grajciar (75´ Rubý)

   

Ve šlágru víkendového kola I. B třídy na sebe narazily druhé Suché Lazce s dosud suverénním Slavkovem, který díky sobotnímu vítězství už zřejmě definitivně zpečetil postup. V prvním poločase ovšem hosté na trávníku tápali. Kromě nebezpečných trestňáků Krále a Schneidera prakticky nic nevymysleli. To domácí mohli několikrát otevřít skóre, jenže doplatili na žalostnou koncovku. Po chybách nejistého Obludníka selhali Vlha s Baldou a mezi tři tyče se pak nevešla ani prudká hlavička Lauba.

            Fotbalisté Slavkova si hodně oddechli i ve 47. minutě. Tentokrát se dopustil hrubky Dietrich, Vlha vyřešil slibné přečíslení časovaným pasem na Baldu, ale výtečně zasáhl gólman Machel. Hosté prokázali mnohem přesnější mušku. Běžela 52. minuta, když brankář Lukša vyrazil nepříjemný centr Borunského pouze na hlavu Lazeckého a ten pohotově rozvlnil síť – 0:1. V 60. minutě však Slavkovu nesklapla ofsajdová past, Lenc uviděl na zadní tyči volného Baldu, který pohodlně vyrovnal na 1:1. Suché Lazce toužily po obratu, jenže Vlha s Herudkem si vylámali zuby na výborném Machelovi. V samotném závěru hosté zmobilizovali síly, což se jim vyplatilo. O rozdílovou trefu se postaral střídající Pavelek, když zúročil odvážný výpad Schneidera – 1:2. Naděje domácích pak definitivně zhasly v 90. minutě. Po akci Borunského a Nevluda postřehl vynikající sudí Vrána ruku Herudka uvnitř šestnáctky a Machel se z penaltového puntíku nemýlil – 1:3.